Kabul Aanslag Kraamkliniek | Is Achter Bloedige Aanslag Kraamkliniek Afghanistan Buitenland Ad Nl

Bij een aanslag op een kraamkliniek in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn zeker dertien mensen gedood en een onbekend aantal mensen gewond geraakt. Dertien mensen kwamen bij de aanval om het leven onder wie twee jonge moeders en hun pasgeboren babys.


Doden En Gewonden Bij Aanslagen Afghanistan Ook Op Kliniek Azg Nos

At least 13 people have been killed and an unknown number injured in an attack on a maternity hospital in the Afghan capital Kabul.

Kabul aanslag kraamkliniek. Tientallen pasgeboren babys en hun moeders zijn door Afghaanse soldaten in veiligheid gebracht nadat een kraamkliniek in de hoofdstad Kabul het doelwit is geworden van een terreuraanslag. Elders in het land kwamen minstens 10 mensen om en raakten tientallen anderen gewond bij een zelfmoordaanslag op een begrafenisplechtigheid. Het risico dat er opnieuw een aanval uitgevoerd wordt op de kliniek is onaanvaardbaar hoog laat de hulporganisatie maandag weten.

Afghanistan Bij drie bloedige aanslagen waarvan één werd opgeëist door IS. Er waren explosies en er werd geschoten. De aanslag is nog niet opgeëist.

De reden voor vertrek is dat de kans té groot is dat er opnieuw een aanslag wordt gepleegd op deze kliniek als deze weer opengaat. Ze kwamen moeders vermoorden 18 mei 2020 De verantwoordelijke voor de programmas van Artsen Zonder Grenzen in Afghanistan getuigt van de aanval die op 12 mei plaatsvond in het kraamkliniek in Kabul. De aanvallers werden gedood.

Als gevolg van de gruwelijke aanval van 12 mei op de kraamkliniek in Kabul Afghanistan hebben wij met pijn in ons hart besloten ons werk daar te beëindigen. Zeker dertien doden bij aanslag op kraamkliniek Kabul. Maar als je dan denkt aan een kraamkliniek waar babys en hun moeders zijn dan is dat nog meer monsterlijk zegt Pierre Mendiharat.

De aanslag op de kraamkliniek in hoofdstad Kabul is een van de bloedigste en meest huiveringwekkende dit jaar in Afghanistan. Aanslagen op burgers en op medici zijn altijd al afschuwelijk geweest. In de Afghaanse hoofdstad Kaboel zijn zeker 13 doden gevallen bij een aanslag op een kraamkliniek onder wie 2 babys.

Kraamkliniek in Kabul en begrafenis doelwit aanslagen. Bloedige aanslagen op begrafenis en Artsen zonder Grenzen-kraamkliniek in Afghanistan In de Afghaanse hoofdstad Kabul hebben schutters dinsdag een ziekenhuis aangevallen waarin hulporganisatie Artsen zonder Grenzen een kraamkliniek heeft. Later vanochtend blies een zelfmoordterrorist zich op bij de begrafenis van een lokale politiechef.

Artsen zonder Grenzen AzG sluit de kraamkliniek in de Afghaanse hoofdstad Kabul die vorige maand het doelwit was van een bloedige aanslag. Bloedige aanslag op kraamkliniek in Afghanistan eist dertien levens In de Afghaanse hoofdstad Kabul hebben schutters dinsdag een ziekenhuis aangevallen waarin hulporganisatie Artsen zonder Grenzen. De aanslag is monsterlijk.

De aanslag op de kraamkliniek in hoofdstad Kabul is tot dusver een van de bloedigste dit jaar in Afghanistan. Bij een aanslag op een kraamkliniek in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn zeker dertien mensen gedood en een onbekend aantal mensen gewond geraakt. De kraamkliniek bevindt zich in een dichtbevolkt deel van West-Kabul met een inwonertal van ruim 15 miljoen mensen.

Veiligheidstroepen hebben tijdens een uren durende operatie zeker honderd mensen in veiligheid gebracht. Veel babys die er verblijven zijn nu in een klap wees. Er waren explosies en er werd geschoten.

Artsen zonder Grenzen AzG sluit de kraamkliniek in de Afghaanse hoofdstad Kabul die vorige maand het doelwit was van een bloedige aanslag. Onze vroedvrouwen dokters schoonmakers verpleegkundigen koks bewakers en administratieve medewerkers zorgden er samen voor dat zwangere vrouwen medische zorg van levensbelang kregen. Het was een schokkende aanslag zelfs voor Afghanistan dat al decennialang geweld kent.

De aanslag op de kraamkliniek in hoofdstad Kabul is tot dusver een van de bloedigste dit jaar in Afghanistan. Aanslag Artsen Zonder Grenzen sluit kraamkliniek in Kabul na dodelijke aanval Vrijwilligers dragen hulpgoederen voor families van slachtoffers die. Frédéric Bonnot getuigt van aanslag op kraamkliniek Kabul.

De groepering zei niets over de aanslag op de kraamkliniek. Gewapende mannen vielen dinsdag een kraamkliniek aan in Kabul en schoten 24 mensen dood. Gewapende mannen vielen dinsdag een kraamkliniek aan in Kabul en schoten 24 mensen dood.


Artsen Zonder Grenzen Sluit Kraamkliniek In Kabul Na Dodelijke Aanval Trouw


Bloedige Aanslagen Op Begrafenis En Artsen Zonder Grenzen Kraamkliniek In Afghanistan De Volkskrant


Is Achter Bloedige Aanslag Kraamkliniek Afghanistan Buitenland Ad Nl


Medische Zorg Onder Vuur


Vs Houden Is Verantwoordelijk Voor Aanslagen Afghanistan Noordhollandsdagblad


Doden En Gewonden Bij Aanslagen Afghanistan Ook Op Kliniek Azg Nos


Noodgedwongen Sluiting Van Onze Kraamkliniek In Kabul Artsen Zonder Grenzen


Doden En Gewonden Bij Aanslagen Afghanistan Ook Op Kliniek Azg Nos


Is Zat Achter Aanslag Op Kraamkliniek Afghanistan Rtl Nieuws


Kraamkliniek In Kabul En Begrafenis Doelwit Aanslagen Nrc


Brute Aanslag Op Kraamkliniek Afghanistan Baby S Nu Wees Rtl Nieuws


Aanslag Op Onze Kraamkliniek In Kaboel Is Monsterlijk Vrt Nws Spreekt Met Adjunct Directeur Artsen Zonder Grenzen Vrt Nws Nieuws


Schutters Bestormen Kraamkliniek In Afghaanse Hoofdstad 16 Doden Waaronder 2 Baby S De Morgen


Doden En Gewonden Bij Aanslagen Afghanistan Ook Op Kliniek Azg Nos


Is Achter Bloedige Aanslag Kraamkliniek Afghanistan Buitenland Ad Nl


Dodental Aanslag School Kabul Naar Ruim 60 Eerste Slachtoffers Begraven Nos


Tientallen Doden Door Aanslagen In Afghanistan Noordhollandsdagblad


Is Zat Achter Aanslag Op Kraamkliniek Afghanistan Rtl Nieuws


Aanslag Op Onze Kraamkliniek In Kaboel Is Monsterlijk Vrt Nws Spreekt Met Adjunct Directeur Artsen Zonder Grenzen Vrt Nws Nieuws

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here